Deelnemen

Showpaddock>

Of je nu in het bezit bent van een supercar, oldtimer, tuningwagen, amerikaan of raceauto bij Hart voor Auto's Showtime is alles welkom! Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks? 
Vanaf 08:00 is het mogelijk om met jouw auto het terrein te betreden. Voor de showpaddock ga je door de tunnel en daarna volg je de instructies van het personeel. Je mag zelf bepalen wanneer je het terrein weer verlaat. Het aanmelden start binnenkort.

 

 

Best of show>

Of je nu in het bezit bent van een supercar, oldtimer, motor, tuningwagen, amerikaan of raceauto bij Hart voor Auto's Showtime is alles welkom! Door middel van het onderstaande formulier in te vullen maak je kans om geselecteerd te worden om beoordeeld te worden door de jury. Na inschrijving ontvang je binnenkort reactie of jouw auto geselecteerd is. Een regulier showautoticket kan je bestellen in de ticketshop. Hiermee heb je gegarandeerd een plek op de showpaddock. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën: Top 10 Modified, Best of Wheels, Best of Wraps, Best of Matched en Top 5 Best of Bikes.

Aanmelden start binnenkort!
 

Dragrace>

Aanmelden start binnenkort!
Pk’s, koppel, banden en reactie. Dat zijn de ingrediënten van de dragraces.
Voor slechts €25,- kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen auto. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden, de informatie daarover wordt in de week voor het evenement naar je gemaild. Maar we plaatsen die info ook op deze pagina.

Belangrijk!
- Een helm is verplicht, neem deze zelf mee. Ter plaatse is er heel beperkt een mogelijkheid voor het huren van een helm.
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Clubpaddock>

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt ingericht voor auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 1.000 clubauto's vinden. Wil je je club aanmelden? Mail dan naar info@402automotive.com. Elke club mag zich aanmelden. Wanneer jouw aanmelding is goedgekeurd ontvangen jullie binnenkort gratis showautotickets voor de leden.

Tickets
FOLLOW US: